Hockey

RvH-20170311130939-IMGP391911 maart 2017 - Vanmiddag overhandigde Niels Merkelbach, bedrijfsleider van de Jumbo Supermarkt in Heeswijk-Dinther, een sprankelend Clubalbum aan voorzitter Camiel Aarts van Hockeyclub HDL. Vers van de pers: het ziet er fantastisch uit!
 
Niels Merkelbach gaf aan het bijzonder fijn te vinden dat de hockeyclub meedoet aan de Jumbo actie: "We zitten momenteel midden in een grote verbouwing, de vloeroppervlakte van de winkel gaat verdubbelen en dat betekent een enorme verbetering voor zowel klanten als personeel. De komende maanden zijn we daarmee aan de slag, net als met deze actie. Ik hoop dat veel mensen in Heeswijk-Dinther enthousiast gaan deelnemen aan de spaaractie van de clubplaatjes van onze locale hockeyhelden!"
 
Plezier spat er vanaf
Vol belangstelling bladerde voorzitter Camiel Aarts door het spiksplinternieuwe Clubalbum van Hockeyclub HDL: "Je ziet aan de foto's dat onze club bruist als nooit tevoren. De actiefoto's zijn de afgelopen tijd gemaakt door Ronald van Hastenberg en het plezier op en rond het hockeyveld spat er vanaf. Hij heeft ook de portretfoto's gemaakt en Ad van Asseldonk de teamfoto's. Super, dat twee vaders van leden deze klus op zich hebben willen nemen! Het is een bijzonder overzicht geworden van onze leden en wat er allemaal gebeurt hier op de club. Mooi om te zien dat kinderen samen opgroeien tijdens het hockeyen en volwassenen naar elkaar toegroeien: er ontstaan vriendschappen en zin om naast het hockey ook andere activiteiten te ondernemen. Graag wil ik Niels Merkelbach van de Jumbo in Heeswijk-Dinther heel hartelijk bedanken dat we als club samen hebben mogen werken aan dit prachtige Clubalbum."
 
Tekst: Anja Bekkers, Hockeyclub HDL
Foto: Ronald van Hastenberg
Plaats reactie