Hockey

Schermafbeelding 2017-03-23_om_20.51.13Iedere vereniging heeft baat bij goede, enthousiaste en gepassioneerde trainers, coaches, ouders en supporters. Mensen die verder kijken dan winnen en verliezen! Trainers en coaches die, samen met de ouders en supporters, kunnen bouwen aan een team met zelfvertrouwen, betrokkenheid en verbondenheid maken het verschil voor de club, het team, de tegenstander, de individuele speler, de ouders en supporters.
 
Kinderen verdienen het om zich prettig te voelen binnen de club en binnen het team. Dat geldt voor alle kinderen. Ongeacht of je een talentvolle speler bent of iemand met minder hockeytalent! Een nog betere trainer/coach kun je worden door af en toe kritisch naar jezelf te kijken en te luisteren.
 
Beste coaches en ouders,
Henk de Visser van Fides sociale weerbaarheidstraining verzorgt op woensdagavond 29 maart van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur een interactieve bijeenkomst voor de trainers, coaches, ouders en supporters van de club. Tijdens deze bijeenkomst kom je o.a. het volgende tegen:
Het belang van positiviteit, vertrouwen en verbondenheid.
 
- Tips voor trainers, coaches, ouders en supporters.
- Praktijkvoorbeelden, informatie en filmpjes (met inhoud en humor).
- Meedenken en meepraten door de deelnemers.
- Het verschil dat jij kunt maken!
- De kracht van winnen, de kracht van verliezen en de kracht van sportiviteit.
 
Andere belangstellenden dan ouders en caches van HDL zijn ook welkom, maar alleen via opgave vooraf aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Plaats reactie