Hockey

170409-tr-Shoot-Out-voorpaginaVoor de derde keer hebben we de Clubkampioenschappen Shoot Out tot 17 jaar georganiseerd. Daarbij nemen spelers een serie vrije ballen en degene met de meeste doelpunten is de winnaar.
 
Na een welkomstwoordje door Lisa van Zutphen kon de dag beginnen. Alle deelnemers waren verdeeld over verschillende poules. Per poule was er ook één keeper of keepster ingedeeld.
 
Er werden veel goals gescoord, maar ook veel tegengehouden door de vier keepers Hein van der Broek, Ruben van Cleef, Hanneke van der Zanden en Alexia van Berkel. De spelers die helaas niet genoeg gescoord hadden in de eerste ronde en de keepers die meer goals hadden doorgelaten dan de andere keepers gingen door naar de verliezersronde. De winnaars van de verliezersronde en de winnaars van de poulewedstrijden gingen daarna door naar een spannende finale.
 
Emma Schouten, Colette Kaandorp, keeper Ruben van Cleef en keepster Hanneke van der Zanden kwamen als winnaars uit de bus. Zij mogen Hockeyclub HDL gaan vertegenwoordigen op de Zuid Nederlandse kampioenschappen op 7 mei bij HC Tilburg. Gefeliciteerd en veel succes!
Een bedankje voor de goede organisatie is op zijn plek!
 
 
Tekst: Inge Kuypers, HDL
Foto's: Tino Ruijs
Plaats reactie