Hockey

Toer mee 3 septDe muzikaalste fietstocht voor het hele gezin.

De zomer is in volle gang, de vakantie moeten nog beginnen en toch vragen wij uw aandacht voor een activiteit direct na de zomervakantie. Op 3 september staat de bekende Toer Mee fietstocht weer op de fietsagenda.

In de vakantie eerst genieten van de vrije tijd en daarbij de fietsbenen wat aansterken en de fietsaccu’s goed laten draaien.Wij zijn er weer in geslaagd een tocht samen te stellen die geschikt is: voor de sportieve fietser: 40 kilometer lang

  1. voor kinderen: elke 5 kilometer een pauze én een kinderfiets-retour-service
  2. voor de fietsers met ondersteuning: na 20 kilometer een pauzeplaats om de accu tot rust te laten komen
  3. vriendengroepen en buurtverenigingen: veel muziek van blaaskapellen, zowel op de rustpost als op de eindpost

Deze tocht heeft als doel geld bij elkaar te fietsen voor de fanfare. Ook dit jaar heeft Van Esch Tweewielers uit de Abdijstraat in Heeswijk weer een prachtige nieuwe fiets aangeboden als hoofdprijs. Deze hoofdprijs wordt verloot onder alle deelnemers. Daarnaast zijn er prijzen voor de deelnemers die actief sponsors hebben gezocht. 

De start is tussen 12.00 uur en 13.30 uur. Inschrijven is mogelijk bij Cultureel centrum Bernrode in de Abdijstraat waar de route ook begint. Inschrijfgeld is € 3,50 p.p. (kinderen tot groep 5 gratis) en dan krijg je een bijzondere fietsroute rondom Heeswijk én een consumptiebon. Gesponsorde fietsers betalen geen inschrijfgeld. De fietsroute is opgeknipt in korte etappes van vijf kilometer zodat er ruim tijd is om uit te rusten en te buurten. Na 20 km is er een rustpost met live muziek van blaaskapellen en volop eten en drinken voor lage prijzen. Op de eindpost zorgen blaaskapellen voor een sfeervolle afsluiting.

Kortom het belooft weer een koninklijk fietsfeestje te worden. Voor iedereen de moeite waard en je sponsort de Koninklijke op een sportieve manier.

Jos Nijsen

PR en Opleidingen

Koninklijke Fanfare St.Willibrord Heeswijk

Plaats reactie