Hockey

Opening veld 2Op 3 september was het zo ver dat het nieuwe ¼ veld bij hockeyclub HDL geopend kon worden. Onder grote publieke belangstelling werden eerst om 13.30 uur alle kampioenen van afgelopen jaar gehuldigd. De teams van ME1 6-tal, MD2, MC1, MA1 en Dames 1 werden allemaal in het zonnetje gezet met als beloning een feestelijke slagroomtaart. Meer foto's

Daarna konden we door naar het nieuwe veld, dat onder toeziend oog van veel publiek en na een woord van dank door voorzitter Camiel Aarts geopend kon worden door de wethouder Rien Wijdeven. Door de groei van de hockeyclub en met name het groeiende aantal jonge leden was er in de afgelopen jaren de behoefte ontstaan aan extra speelruimte voor de zaterdagen. Dit ¼ hockeyveld is hiervoor de perfecte oplossing.

Een speciaal woord van dank was er voor de gemeente Bernheze, die in de personen van Frank Pater, Michel Bouwens en dus ook wethouder Rien Wijdeven aanwezig waren bij de opening. Zij werden bedankt voor de fijne samenwerking en snelle aanleg.

Ook was er speciale dank voor voetbalclub Avesteyn. In goede samenspraak met hen is de realisatie van het hockeyveld soepel verlopen en hebben we nu een super mooi resultaat. Joep Adank, voorzitter van Avesteyn, was aanwezig en overhandigde nog een mooie bos bloemen namens de voetbalclub aan Camiel Aarts. Wie weet wat deze 2 clubs in de toekomst nog voor elkaar kunnen betekenen.

Verder werd Martin de Visser van Cijfermeester nog naar voren geroepen als nieuwe sponsor en werd V&S authentiek bouwen bedankt voor de sponsoring van de nieuwe goaltjes. Ook werden de vrijwilligers nog even bedankt voor hun inzet de dag ervoor om het sportpark op orde te krijgen. De hockeyclub is een club voor en door leden en we hebben elkaar heel hard nodig!

Daarna konden we naar het lint, dat symbolisch over het veld was gespannen. De wethouder en voorzitter werden hierbij vergezeld door een flink aantal jeugdleden, dat wekelijks actief is in de 6-tallen die de club rijk is. Het lint werd doorgeknipt en de wedstrijd tussen de 6-tallen kon gestart worden onder de professionele leiding van wethouder Rien Wijdeven en Frank Pater.

Nu op naar heel veel mooie wedstrijden op dit schitterende veld.
 
Plaats reactie


app