Hockey

start kabouterhocky hdl de0f4d40ead3da1a0784585e1a92ace5Kabouterhockey wordt speciaal voor de allerkleinste georganiseerd. Deze unieke trainingen is afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar. Ook trainingsleden mogen deelnemen.

Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgenootjes veel plezier. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer van HockeyWerkt.

We gaan van start op zondag 6 september van 10.00 tot 11.00 uur. De eerste drie trainingen zijn proeftrainingen en hier kun je gratis aan deelnemen. Deze trainingen zullen worden gegeven op zondagochtend (10.00 tot 11.00 uur). Meldt jouw zoon of dochter aan voor kabouterhockey door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat heb je nodig; Kunstgras hockeyschoen of multifunctionele buitensportschoen.
Hockeysticks en ballen zijn aanwezig op het veld.

Is het kabouterhockey goed bevallen en wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijvingsformulier op www.hdlhockey.nl onder de lidmaatschap.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app