Hockey

HDL KERST DRIVE THRU

De kerstbroden actie is gestart! HDL gaat dit jaar voor een record opbrengst, want ook bij de hockeyclub komt er door de huidige corona tijd minder geld binnen.  HDL zorgt voor een heerlijke kerst bij je thuis!
Zoals ieder jaar komen de kerstbroden ook dit jaar van Bakkerij Doomernik, heerlijk voor tijdens het kerstontbijt, of bij de koffie!

Omdat we allemaal de kerst dit jaar thuis moeten vieren, heeft HDL naast de kerstbroden dit jaar een kerst verrassingspakket samengesteld, wat je eenvoudig mee kunt bestellen. HDL zorgt voor een heerlijke kerst bij je thuis!

Kerst Drive Thru
De kerstmarkt kan dit jaar niet doorgaan, maar de activiteiten commissie heeft een geweldig alternatief bedacht! Op 19 december is de HDL kerst drive thru op de parkeerplaats bij HDL. Tussen 10.00 en 15.00 uur haal je hier de bestelde kerstbroden en kerst verrassingspakketten op. Uiteraard hebben we nog verschillende verrassingen in petto die dag!

Bestellen?
Dit jaar kun je heel eenvoudig digitaal je kerstbroden en verrassingspakketten bestellen. Het kan via deze link

 HDL dankt u allen voor de steun en hoopt u te zien tijdens de Kerst Drive Thru op 19 december!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties   
0 #1 Rob Dortmans 30-11-2020 15:34
Wat handig om de kerstbroden van de Doomernik in-line te bestellen. Hopen dat het wat opbrengt voor de clubkas. Succes Hockeyclub HDL!
Citeer
Plaats reactie