Hockey

HDLAfgelopen zaterdag 11 februari is het team Meisjes A1 van Hockeyclub HDL, met coach Chantal Verbruggen, kampioen geworden van de zaalhockeycompetitie. Dit gebeurde in Gemert, waar zij de laatste twee zaalhockeywedstrijden van het seizoen speelden.

De eerste wedstrijd speelde team Meisjes A1 tegen Gemert. Bij winst zou HDL het kampioenschap in handen hebben. Hoewel het een pittige wedstrijd was, wist HDL met een voorsprong van 4-1  de pauze in te gaan.

De tweede helft maakte Gemert twee prachtige goals, waardoor er nog maar een punt verschil was. Tot in de laatste minuten bleef het spannend. HDL kreeg nog een strafslag tegen, die HDL keeper Hanneke van der Zanden tegenhield. Met een eindstand van 4-3 was het kampioenschap voor Meisjes A1 binnen!

Meteen na de wedstrijd met Gemert, volgde de wedstrijd tegen Rosmalen. Hoewel Rosmalen sterk speelde liet HDL zien wie de kampioen was; zij wonnen overtuigd met 7-1.