Judo

huldiging Sanne en aHuldiging Sanne van Dijke en Guusje Steenhuis, Afscheid van markante bestuurders. Het huldigen van Sanne van Dijke en Guusje Steenhuis als iconen van Judoclub Berlicum wilden we uiteraard met gepaste trots doen. Door allerlei andere plichtplegingen en vakanties, was er nog geen ruimte in de agenda tot donderdag 11 november 2021.

Trots zijn we als Judoclub Berlicum dat wij deze wereldtoppers hebben kunnen opleiden en dat ze naast vele titels en kampioenschappen zich hebben weten te kwalificeren voor de Olympische spelen van 2021 in Tokyo.
Extra trots zijn we erop dat Sanne van Dijke uit Heeswijk-Dinther ook nog als enige olympische judoka voor Nederland een Bronzen medaille wist te veroveren.

Voor dit feit hebben deze dames een passende herinnering aangeboden.

Daarnaast hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van 2 bestuurders die meer dan 25 jaar allerlei bestuursfuncties voor Judoclub Berlicum hebben bekleed.
Deze ras vrijwilligers hebben met name wedstrijdorganisatie en toernooiorganisatie geprofessionaliseerd waardoor Judoclub Berlicum in staat is om talentvolle judoka’s als Sanne en Guusje af te leveren voor de absolute top.
Voor deze prestaties zijn Ted van de Broek uit Heeswijk-Dinther en Theo Verhagen uit Middelrode geëerd met de Districtswaarderingsspeld van de Judobond Nederland, district Zuid-Nederland.
Daarnaast zijn beide heren benoemd tot Erelid van Judoclub Berlicum.

Sanne, Guusje, Ted en Theo, gefeliciteerd namens Judoclub Berlicum.

Plaats reactie


Wil jij helpen?