Korfbal

AltiorKorfbalcompetitie weer van start voor Altior.                         Afgelopen zaterdag 26 augustus was er veel jeugd van Altior wederom vertegenwoordigd op het toernooi bij SCMH in Mariaheide. Na een week van trainen was dit om alvast wat wedstrijdritme op te doen voor de competitie die vanaf 2 september weer begint.

Altior ging naar huis met enkele bekers  dus er waren goede resultaten en overwinningen bij. Nu de komende week nog hard trainen om a.s. zaterdag hetzelfde kunstje weer te laten zien maar dan in competitieverband. Wedstrijden zijn er vanaf 9.30 uur te zien aan Droevendaal 1 de thuisbasis van Altior. De selectie is al ruim 2 weken aan het trainen en heeft al verschillende oefenwedstrijden gespeeld voor hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De senioren beginnen op zondag 3 september aan de competitie. De wedstrijden zijn te zien vanaf 10.00 uur met Altior 4 tegen Emos 4. Daarna spelen nog Altior 3 en 2 met om 15.00 uur Altior 1 tegen Astrantia/ONA 1 in de hoofdklasse. Alle dames veel succes in het nieuwe seizoen !!

Als U wedstrijden van Altior een keer wilt bijwonen kijk op www.altior-korfbal.nl voor het complete wedstrijdprogamma. Tot dan !!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app