Rosolo Altior foto wedstrijd CustomRosolo 1 – Altior 1 : 24-9

Op zondag 26 november ging Altior op bezoek bij Rosolo in Reusel. Altior hoopt op betere tijden maar de dames van Rosolo waren doeltreffender in de eerste helft waar Altior al gelijk tegen een fikse achterstand van 14-4 aankeek bij de rust. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde …..

Rosolo bleef gewoon scoren en Altior kwam steeds verder achter.Wat de dames ook probeerde het lukte weer niet om veel doelpunten te maken. Altior ging huiswaarts zonder punten en met een eindstand van 24-9 op het scorebord. Op zondag 3 december is er de Bernhezer-derby tegen Prinses Irene uit Nistelrode. De wedstrijd word gespeeld in De Zaert en begint om 14.15 uur.

Rosolo 2 – Altior 2                          Uitslag: 26-13

Avanti 2 – Altior 4                           Uitslag: 18-7

Flash MW2 – Altior MW1            Uitslag: 6-3

Wederom was scoren moeilijk. Met de rust was de stand 2-2 door 3 afstand schoten en een doorloopbal. Na rust kwamen we voor de tweede keer op voorsprong. Helaas konden we dit niet vasthouden en na een afgekeurd doelpunt waarin de stand gelijk getrokken zou worden keken we steeds verder tegen een achterstand aan. Met af en toe een stevig fysiek duel gingen we naar huis met 2 verliespunten.

Altior R1 – Prinses Irene R1        Uitslag: 9-6

Altior A1 – ODC A1                         Uitslag: 9-16

Altior A2 – Avanti A1                     Uitslag: 9-12

Altior B2 – De Korfrakkers B2    Uitslag: 2-7

Emos B1 – Altior B3                        Uitslag: 9-2

Altior C1 – Rosolo C1                     Uitslag: 16-2

Korloo C1 – Altior C2                     Uitslag: 3-3

Fortuna’74 C2 – Altior C3            Uitslag: 2-4