Korfbal

Astrantia1 Altior 2Astrantia/ONA 1 – Altior 1 : 10-13
Op 2e paasdag werd er gewoon gekorfbald in de hoofdklasse dus gingen reisde de dames na het eieren zoeken af naar Middelaar. Het was ook gelijk het begin van de 2e helft van de veldcompetitie waarin Altior de 4e plaats bezet.

De wedstrijd ging in de 1e helft moeizaam voor de dames van Altior en hadden ze het zeer moeilijk tegen Astrantia/ONA dat fysiek en mentaal sterker leek en bij rust voor stonden met 6-5. Na de rust kwam Altior sterker uit de startblokken en werd er stukken beter gekorfbald en met enkele hele mooie combinaties werd er ineens een gat geslagen van 4 doelpunten. Astrantie/ONA had er geen antwoord op en Altior ging met een goede overwinning van het “GRAS” veld.
Zondag 8 april komt Klick’15/Miko’76 op bezoek. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Tot dan !!
Rooi 2 – Altior 3 Uitslag: 11-8
Altior 4 – SDDL 1 Uitslag: 3-6
Altior R1 – Flamingo’s R1 Uitslag: 1-3