Rosolo AltiorRosolo 1 – Altior 1
De laatste wedstrijd buiten, voordat Altior in de zaal verder mag korfballen. Met tot nu toe 4 wedstrijdpunten, heeft de ploeg een kleine afstand van de degradatieplaats weten te nemen. Het uitduel tegen Rosolo vandaag, moest uitmaken of het team ook al voorzichtig naar de top 3 mag gaan kijken.

De wedstrijd start goed, er wordt snel gescoord via een strafworp. Hierna is het Rosolo die het initiatief overneemt. Fouten in de aanval maken de druk op de verdediging te hoog en de Reuselse vrouwen weten uit te lopen naar 7-1. Met een ruststand van 9-3 lijkt de wedstrijd gelopen, maar toch begint Altior met frisse moed en vastbesloten om het gat te dichten, aan de tweede helft. Toch is het opnieuw Rosolo die eerst de korf vindt en binnen twee minuten is het 11-3. Het is al snel duidelijk dat deze afstand niet meer te overbruggen is. Eindstand is 16-6. In de zaal komt Altior uit in de hoofdklasse. De zaalcompetitie gaat weer van start op 25 november.

Rosolo 2 – Altior 2 Uitslag: 17-13
Altior 3 – ODIO 2 Uitslag: 9-4
Tovido 2 – Altior 4 Uitslag: 12-5
Altior MW1 – MOSA’14 MW1 Uitslag: 10-7
Tegen onze erg jonge speelsters moesten we het hebben van onze tactiek en uithoudingsvermogen in de eerste helft. Onze tegenstandsters wisten snel op voorsprong te komen en het tempo hoog te houden. Dit resulteerde na de stand van 1-1 in een 1-5 achterstand bij het ingaan van de rust. Daarna wisten de dames van MOSA nog een afstandsschot te scoren alvorens we aan een inhaalrace begonnen. Het tempo van onze tegenstandsters was drastisch gereduceerd en ook het humeur was niet zo uitbundig meer. Het spel werd grimmiger en fysieker waardoor wij verschillende strafworpen wisten te scoren. De dames van MOSA mistten daarentegen een strafworp en ook een doelpunt werd van ze afgekeurd wat niet ten goede kwam aan hun gemoedstoestand. Ons doorzettingsvermogen werd beloond en we wisten langszij te komen na de stand van 7-7 door een strafworp-, afstand- en doorloopkans te verzilveren. We verlieten het veld met 10-7 winst en onze tegenstandsters gingen naar huis met een hoop gemopper.

Altior A1 – Spes A1 Uitslag: 20-10
Altior A3 – De Korfrakkers A4 Uitslag: 10-7
Altior B2 – Corridor B1 Uitslag: 12-5
De Korfrakkers C1 – Altior C1 Uitslag: 8-7
Altior C2 – Astrantia C1 Uitslag: 7-0
Tovido C1 – Altior C3 Uitslag: 9-1
Altior D1 – Avanti D1 Uitslag: 4-13
Tovido D1 – Altior D2 Uitslag: 3-3