Bente van KesselAltior 1 - Melderslo 1 Uitslag: 5-12
Op zondag 25 november was voor Altior dan eindelijk de eerste zaalconfrontatie daar. Er werd een thuiswedstrijd gespeeld tegen Melderslo. Pupil van de week Bente van Kessel zag dat het aanvallend niet lukte in de eerste helft. Het resultaat was een 4-8 achterstand in de rust.
Een duidelijke rustbespreking, wissels in de tweede helft en verandering van de aanvallende tactiek konden het tij niet keren. De tweede helft ging waar mogelijk nog slechter. Bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was de stand
5-12. De dames van Altior weten wat ze kunnen en gaan er alles aan doen om a.s. zondag 2 december uit tegen Stormvogels wat anders te laten zien.

Altior 2 - DAKOS 2 Uitslag: 19-5

Altior 3 - Odisco Uitslag: 20-3

Altior 4 - TOG 2 Uitslag: 3-4

Altior MW1 - Flash MW1 Uitslag: 9-4

Na verwoede pogingen aan onze kant was het Flash die de score opende. Daarna waren wij aan zet en konden 2 maal scoren. De dames uit Den Dungen maakten de stand gelijk (2-2) alvorens wij weer het voortouw namen. Met een achterstand van 5-2 vonden onze tegenstandsters tijd om revanche te nemen en kwamen terug tot 5-4 alvorens we gingen rusten. Na de korte pauze wisten wij op verschillende manieren te scoren en lieten geen tegendoelpunt meer toe, dit resulteerde in een eindstand van 9-4. De eerste punten zijn binnen!

Korloo R1 - Altior R1 Uitslag: 1-7

Be Quick A1 - Altior A1 Uitslag: 13-11

Altior A2 - Avanti A2 Uitslag: 9-8

Altior B1 - Swift B1 Uitslag: 2-5

Altior B2 - De Korfrakkers B3 Uitslag: 6-5

Altior C1 - Swift C1 Uitslag: 15-5

De Korfrakkes C2 - Altior C2 Uitslag: 1-4

Altior C3 - Flash C1 Uitslag: 10-1