Altior C1 Melderslo 1 - Altior 1 : 10-8
Op zondag 3 februari speelde Altior in Horst een uitwedstrijd tegen Melderslo. Thuis werd van dit team ruim verloren, maar de speelsters wisten dat er vandaag meer in kon en moest zitten.

Altior C1

Het begin van de wedstrijd was niet scherp en al snel was de stand
4-0 in het voordeel van Melderslo. Altior pakte het initiatief over, kwam dichterbij en langszij. Na een 6-7 voorsprong stagneerde het spel en in het laatste kwartier van de wedstrijd kon de thuisploeg uitlopen naar 10-7. Een treffer in de laatste minuut kon er niets meer aan veranderen, de punten bleven achter in Horst. De vrouwen van Altior hebben het zichzelf niet makkelijk gemaakt.
In de laatste zes wedstrijden zal het tij moeten worden gekeerd.
DAKOS 2 - Altior 2 Uitslag: 8-14
Odisco 2 - Altior 3 Uitslag: 9-18
TOG 2 - Altior 4 Uitslag: 14-9
Flash MW1 - Altior MW1 Uitslag: 4-12
In een altijd spannende wedstrijd is het vaak stuivertje wisselen wie er met de winst naar huis gaat.
Dit keer waren wij de gelukkigen met een overtuigende winst. Met rust was de voorsprong 4 doelpunten (2-6) en in de tweede helft wisten we de score nogmaals te herhalen. Mede dankzij de ruimte die we kregen op afstand en het goed benutten van deze kansen sloten we de wedstrijd af met 4-12. Woensdag 6 februari proberen we deze stemming te herhalen tegen Mosa’14 om 21.00 uur in de Zaert. Supporters zijn welkom!
Altior R1 - Korloo R1 Uitslag: 8-1
Be Quick A1 - Altior A1 Uitslag: 11-15
De Korfrakkers B3 - Altior B2 Uitslag: 7-8
Altior C2 - De Korfrakkers C2 Uitslag: 8-4
Flash C1 - Altior C3 Uitslag: 2-9
Altior D1 - Rooi D1 Uitslag: 13-0
Altior D2 - SCMH D1 Uitslag: 2-9
Altior E1 - Avanti E1 Uitslag: 8-4