Korfbal

Kind oudertoernooi 22 6 2019 Afgelopen zaterdag 22 juni was de afsluiting van een mooi korfbaljaar bij Altior. Met verschillende kampioenen en
helaas ook de degratie van Altior 1 in de zaalcompetitie. Maar niet getreurd ... volgend seizoen is alles weer anders !!


Altior sloot het seizoen af met het tradionele kind-oudertoernooi. Want het hele seizoen stonden ze al langs de lijn maar nu mochten ze dan eindelijk laten zien wat ze kunnen binnen de lijn(en). Je ziet dan ook verschillende ouders compleet kind worden ...fanatiek... en na de korte wedstrijdjes zijn er sommige helemaat total loss !! Het was een gezellige middag, het weer speelde ook mee, het kon gewoon niet beter.
Op naar het volgende seizoen. Altior wenst iedereen een fijne vakantie toe en zien hopelijk de meeste ouders zeker terug.
Blijf op de hoogte via www.altior-korfbal.nl en onze facebookpagina Altior Korfbalvereniging ...en instagram altior_kv.
Hieronder nog de laatste uitslag van afgelopen week.
Corridor R1 - Altior R1 Uitslag: 7-4
Altior MW1 - MOSA’14 MW 1 Uitslag: 7-11
Tot de stand van 2-2 konden we onze tegenstandsters enigszins bijhouden. De balbehandeling van de dames uit Oijen ging vele malen sneller maar met onze ervaring konden we toch flinke tegenstand bieden. In de rust keken we helaas tegen een achterstand van 3-8 aan. Dit liep in de tweede helft uit naar een achterstand van 3-11 alvorens we tot scoren kwamen en de pijn enigszins verzachtte door de stand naar 7-11 te brengen. Bedankt vast invalster Lisanne, welkom nieuw lid Lisanne en bedankt Kelly voor je inzet en succes verder!
 
 
 
 
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app