AltiorAltior MW1 - MOSA’14 MW1 Uitslag: 8-8

Met een gelijkwaardige tegenstander wisten we een spannende wedstrijd te creëren.Tot de rust waren wij het meestal die als eerste de score openden en kort voor de pauze wisten we zelfs een kleine voorsprong op de teller te zetten (5-3).

Daarna kwamen de dames van Mosa op gelijke hoogte alvorens wij 2 maal wisten te scoren. Tot 2 keer toe wisten we wederom met 2 doelpunten uit te lopen maar een paar seconden voor het eindsignaal schoten onze tegenstandsters alsnog de gelijkmaker met een afstand schot in de korf. Met een gelijkspel hebben we toch mooi de tweede plek weten te bemachtigen in de eerste helft van de buitencompetitie. Een prestatie waar we zeker trots op zijn met ons nieuw samengestelde team!

De Korfrakkers 3 - Altior 2 Uitslag: 4-8

Altior 3 - Melderslo 2 Uitslag: 10-15

Prinses Irene R1 - Altior R1 Uitslag: 6-7

De Peelkorf A2 - Altior A1 Uitslag: 8-8

Altior B1 - Swift B1 Uitslag: 8-7

Altior C1 - Rosolo C1 Uitslag: 1-4

Altior C2 - ODIO C1 Uitslag: 4-1