Korfbal

Altior Na het plotselinge vertrek van trainer/coach Jacques Kop Jansen, staat de competitie niet stil voor de speelsters van Altior.

Altior 1
Zondag 9 februari stond de wedstrijd tegen Klick’15 in Mill op het programma.

Een tegenstander waar op papier van gewonnen moet kunnen worden, maar die ook de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie. Daar komt nog bij dat Altior de afgelopen drie wedstrijden heeft verloren. Een positief resultaat is dus allesbehalve vanzelfsprekend. Gelukkig heeft Altior binnen eigen gelederen mensen paraat die de vacature langs de zijlijn kunnen invullen. Pieter van den Brink en Tonnie Lucius zullen dit seizoen de ploeg onder hun hoede nemen. Met elkaar hebben ze een duidelijk doel voor ogen: korfballen met veel plezier en strijden als een team. Vanaf het begin van de wedstrijd wordt de korf gemakkelijk gevonden en dat zet zich de hele wedstrijd door. Er worden veel kansen gecreëerd en Altior is steeds de bovenliggende ploeg. Dit resulteert in een 10-21 overwinning. Het was erg fijn om te zien dat onze trouwe supportersploeg, ondanks de wind, toch naar Mill was afgereisd.
Zondag 16 februari mogen we op bezoek bij SVOC’01. Altior 1 speelt om 14.10 uur in Sporthal De Wetteling in Venray, Altior2 speelt om 11.30 uur in dezelfde hal tegen Oranje-Wit. Hopelijk mogen beide teams veel support verwachten.

Altior MW 1
Deze woensdagavond werd er gestreden om de koppositie. De vorige partij tegen deze ploeg hadden we een royale overwinning geboekt maar van zo’n zelfde kunstje waren onze bezoekers niet gediend. Ze scoorden dan ook snel uit een kort schot en hielden het bal-tempo hoog. Gelukkig konden we met een afstandsschot de stand gelijk trekken. Daarna trokken we echter even aan het kortste eind en kwamen met 2 doelpunten achter te staan. Met de rust was de stand echter weer gelijk: 3-3.
Na rust was het stuivertje wisselen wie de wedstrijd winnend af zou sluiten. Uiteindelijk maakten wij de stand gelijk uit een vrije worp alvorens het eindsignaal klonk en sloten we deze spannende wedstrijd ieder met één punt af: 6-6. Het blijft nog even spannend in de poule.

Alle uitslagen van deze week
WedstrijdUitslag
Klick'15 1 - Altior 1

10-21

Be Quick 3 - Altior 2 12-10
KVS’17 2 - Altior 4 9-11
JES 2 - Altior 5 2-4
Altior MW1 - BMC MW1 6-6
Altior A1 - Oranje Wit A1 15-4
Celeritas A1 - Altior A2 10-9
Altior B1 - Prinses Irene B1 12-10
Avanti B1 - Altior B2 12-4
Rooi B1 - Altior B3 3-5
Altior D1 - Be Quick D1 13-3
De Korfrakkers D2 - Altior D2 22-0
TOG E2 - Altior E1 0-16
Nijnsel E1 - Altior E2 3-3
SCMH W1 - Altior W1 7-12

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app