Altior 21 septNa een ontzettend lange competitieloze periode, mocht Altior afgelopen zondag 20 september op bezoek bij DDW/SDO’99 in Hooge Mierde. Deze ploeg heeft de afgelopen jaren mooie resultaten gehaald en liet het afgelopen zaalseizoen zien in absolute topvorm te zijn. Inmiddels is er veel tijd verstreken en zijn er bij beide ploegen meerdere wijzigingen doorgevoerd.

De dames van Altior met de nieuwe coach Petra Steenhuis waren er op gebrand om vandaag het onderste uit te kan te halen. In de eerste helft lukte het dan ook om goed in het spoor van de thuisploeg te blijven. Met een ruststand van 5-3 was alles nog mogelijk. In de tweede helft sloop langzaam de dynamiek uit de ploeg en maakte DDW/SDO’99 hier handig gebruik van door uit te lopen naar 10-4. Altior herpakte zich snel en kwam tot 10-7. Helaas lukte het niet om dit door te zetten, in de laatste fase van de wedstrijd vielen aan beide kanten geen doelpunten meer.

Zondag 27 september speelt Altior thuis om 13 uur tegen Spes uit Milsbeek, die vandaag verloren van De Korfrakkers.

Publiek is zoals altijd welkom maar houd U aan de geldende RIVM regels. Blijf veilig en gezond !!

Altior F1 - Korloo F1                          Uitslag: 12-2

Altior F1 - Celeritas/Avanti F1           Uitslag: 1-1 ( wedstrijd van 16 september)