Korfbal

Altior 1 metSwift 1 - Altior 1

De tweede Topklasse topper stond in Velden op het programma afgelopen zondag 26 september. De dames van Swift draaien al jaren bovenin de hoogste klasse mee. Voor Altior een wedstrijd waarin ze als underdog hun kwaliteiten kunnen laten zien.

Met goede combinaties en een degelijke verdediging lukt het om al snel de voorsprong te pakken.

Via 1-3 en 3-6 is de ruststand 5-7. In de tweede helft komt er wat meer druk van de thuisploeg, waardoor het uitspelen van goede kansen wat lastiger wordt. Het lukt om de concentratie te behouden en de voorsprong komt niet in gevaar. Altior wint met 8-10 en mag vol vertrouwen volgende week bij KV Rooi op bezoek.

Flash MW1 - Altior MW1                  Uitslag: 5-13

Het was even wennen om na zo’n lange tijd weer samen te korfballen maar uiteindelijk bleek dat we het spelletje toch nog niet verleerd waren. De eerste helft ging gelijk op met de dames uit Den Dungen waarin we twee maal gelijke stand hadden en met 2-4 gingen rusten. In de tweede helft kregen beide ploegen erg veel kansen, wisten wij ze vele malen beter te benutten en werd de eindstand 5-13 waardoor we met de winst naar huis gingen. Een dank je wel voor de invallers Liza en Joni.

Altior MW2 - De Korfrakkers MW2                Uitslag: 8-7

Altior A1 - DDW A1                                         Uitslag: 18-7

Beide ploegen begonnen sterk. Altior stond snel al met 0-1 achter. Maar Altior kwam sterker terug en maakte er snel 3-1 van. Na 20 minuten spelen werd het gat 6 doelpunten. Net voor de rust maakte DDW er nog een. We gingen de rust in met 8-3. Na de rust liepen we verder uit en werd het verschil 9 doelpunten. Uiteindelijk scoorde Altior 10 keer in de tweede helft en DDW 4 keer. Bij het fluitsignaal van de scheids stond er 18-7 op het scorenbord.

Altior A2 - Flamingo’s A1                  Uitslag: 7-4

Altior B1 - Swift B1                            Uitslag: 9-10

Altior B2 - Flamingo’s B1                  Uitslag: 5-15

Altior C1 - Korloo C1                          Uitslag: 14-2

Altior C2 - JES C1                                Uitslag: 7-5

Altior D1 - Diosa/Playing Girls D1 Uitslag: 0-4

DAW Schaijk F2 - Altior F1                Uitslag: 10-5

DAW Schaijk F1 - Altior F2                Uitslag: 9-5