bankje met bordjeTijdens de aanleg van de nieuwe velden zijn er ook 4 nieuwe banken gemaakt waar onze supporters gebruik van kunnen maken bij de wedstrijden. Wij willen dan ook de sponsors Houthandel W. Jacobs B.V. hier uit Heeswijk-Dinther de leverancier van heel veel soorten hout, en BS Beton B.V. uit Nijnsel de maker van veel soorten prefab-betonelementen bedanken voor deze mooie banken die er voor hebben gezorgd dat we er de komende jaren weer mooi bijzitten !!!

Wij bij Altior zijn er heel blij mee zoals je kunt zien op de foto.

De uitslagen van afgelopen week.

SVOC’01/United A1 - Altior A1         Uitslag: 8-7

Altior ging met veel spanning naar de wedstrijd. De wedstrijd winnen zou betekenen dat ze op de 1e plek zouden  eindigen van deze halve competitie. Altior en SVOC waren erg aan elkaar gewaagd en dat was te zien aan de stand. Ze gingen de rust in met 2-4. In de tweede helft kwam SVOC terug en maakte snel de 4-4. De gehele tweede helft gingen beideploegen gelijk  op, en ging het  van 5-4 naar 5-5 etc. In de laaste 3 minuten maakte SVOC de 8-7. Altior gaf niet op, maar helaas er viel geen doelpunt meer. Helaas verloor Altior deze laaste wedstrijd voor de binnencompetitie met 8-7.

SVOC’01/United B1 - Altior B1         Uitslag: 7-5

Prinses Irene 2 - Altior 3                   Uitslag: 6-12