Paardensport

ilse en Gregor AangepastIlse en Gregor
 
De ponyruiters van Rijvereniging De Valianten in Heeswijk-Dinther hebben een bijzonder goed outdoor seizoen achter de rug. Maar liefst drie leden van de vereniging werden in hun klasse kampioen van de kring Noordoost-Brabant. Ilse .
I
piet en storm Aangepast
Piet en Storm
 
 Rietbergen werd met haar C-pony Ribbon’s mr. Gregor kringkampioen dressuur in de klasse Z1/Z2
Veere van Lamoen werd met haar nieuwe pony Evy kampioen in de dressuur klasse D-B en Piet van Aarle sprong zich met Storm van de Laarbeek Hoeve naar de eerste plaats in de C-L. Deze drie ponyruiters gaan de strijd aan op de Brabantse Kampioenschappen van de KNHS op 28 en 29 juli in Stevensbeek.
Ook andere ponyleden van De Valianten wisten zich te                                            kwalificeren voor de Brabantse Kampioenschappen. Stan                                          van Gorkum en zijn pony Sensation SW met springen en                                          dressuur  in de C-B. Donna van de Donk mag in de klasse A-B springen met haar pony Luna en in de B-L met Sindy. Lieke van Gorkum kwalificeerde zich met Casino Royal voor het springen in de D-L. en Geertje van Aarle springt met Kaspar van Ochid’s in de D-M en met Batman in de D-Z op de regionale kampioenschappen. 
 
Veere en Evy
 
 
Veere en Evy
Plaats reactie