Tafeltennis

non 40 jaarOp 14 december 2018 bestaat onze tafeltennisvereniging 'Net Over ’t Netje' 40 jaar. In die tijd hebben wij verschillende locaties gehad in Heeswijk-Dinther en sinds 2008 zitten wij in de sportzaal van Gymnasium Bernrode.
 
Dit robijnen jubileum van NON willen we graag onder de aandacht brengen door het organiseren van een Promotie Toernooi om eenieder te laten ervaren hoe mooi en toch intensief het tafeltennissen is.
Natuurlijk zijn alle namen van (oud)leden bekend bij NON, maar in 40 jaar tijd zijn veel contactgegevens veranderd door onder andere de komst van email en de mobiele telefonie. Door middel van dit bericht hopen we ook oud-leden op te sporen om samen met eenieder uit HDL die het leuk vinden om te tafeltennissen, een spetterend 40-jarig toernooi te vieren.
Het Promotie Toernooi zal in de vernoemde sportzaal plaatsvinden op zondag 27 januari 2019 op de namiddag in de vorm van enkel- en /of dubbelspel wedstrijdjes tezamen met een hapje en een drankje.
 
Woon jij in de omgeving van Heeswijk-Dinther en heb je interesse in de leuke sport van tafeltennis of ben jij lid geweest van NON en wil jij ons helpen een onvergetelijk jubileum te vieren? Dan nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken, waar je jezelf kunt inschrijven voor dit 40-jarig Jubileum Toernooi.

Tevens bieden we eenieder de gelegenheid om in de 2e, 3e en 4e week van januari gratis mee te doen met onze trainingen die op elke maandagavond vanaf 19.00u tot 20.30u gehouden worden in Sportzaal Bernrode, je behoeft alleen zelf zaalschoenen mee te brengen.
 

Schrijf je nu in voor het toernooi !!

 Tafeltennisvereniging ‘Net Over ’t Netje’
www.ttvnon.nl  
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jubileumcommissie mob. 06 45848721
 
Plaats reactie


app