Tennis

tennisclinic TV de BalledonkTennisvereniging de Balledonk heeft afgelopen zaterdag 22 september haar eerste speciale tennis-clinic georganiseerd voor niet-leden uit de gemeente. Initiatiefnemer voor deze clinic was de sponsorcommissie van TV de Balledonk, die als doelstelling in hun beleidsplan hebben staan dat bijdragen van verenigingssponsoren niet alleen gebruikt worden voor het uitvoeren van het jeugdbeleid,
maar ook voor het uitdragen van de maatschappelijke verantwoording als vereniging ten aanzien van minder bedeelden, verstandelijk en geestelijk beperkten en statushouders in de gemeente.
Er was een heuse tennisles van clubtrainer Ben van der Bruggen De deelnemers bestonden deze middag uit een groep enthousiaste kinderen onder begeleiding van Buro Lima.
Paralympisch kampioenen Kenny van Weeghel (wheeler) en Joep van Lankveld (kruisboogschieten) waren ook aanwezig om hun disciplines te demonstreren aan de aanwezigen. Erg leerzaam en een bewijs dat een lichamelijke beperking niet per definitie een blokkade hoeft te zijn om aan sport of zelfs topsport te kunnen doen.
Clubvoorzitter Wim Dortmans benadrukte de rol die sportverenigingen hierin kunnen en moeten betekenen. Samen zorgen we er voor dat niemand buiten de boot valt.
Dit samen benadrukte Wethouder Rien van Moorselaar ook tijdens de opening van de middag. Dit is ook een speerpunt in onze gemeente aldus Moorselaar. Ook de Rabobank was vertegenwoordigd en de kinderen kregen van de Rabobank een mooie rugzak met Bidon. Mede namens de financiële steun van de Rabobank werd dit een gezellige middag.
Namens sponsorcommissie de Balledonk iedereen bedankt voor hun inzet.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app