Turnen

Sine CuraOp diverse dagen/tijden worden aerobic lessen gegeven. Bij aerobics beweeg je je actief op muziek. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind. Centraal staat het plezier om met een groep oefeningen op muziek uit te voeren. Door regelmatig groepslessen te volgen wordt je conditie verbeterd.
De spieren worden sterker en de longinhoud wordt vergroot. Aerobics is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en plezierig is.
 
Zumba
Maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Zumba is een fitness workout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. Het gaat niet om ingewikkelde danspasjes en iedereen kan er dus aan meedoen. De aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek zorgen ervoor dat het elke les weer een feest is. Met Zumba train je je hele lichaam, met name je core. Het gaat om het plezier, de rest volgt vanzelf.
Zin om mee te doen? Kom langs voor twee gratis proeflessen.
Locatie: CC Servaes Heeswijk-Dinther.
 
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. Je hebt Javascript nodig om het te kunnen zien. Kan ook opgeven per telefoon: (0413) 229750.
Voor het volledige programma van Sine-Cura, raadpleeg onze website www.turnvereniging-sinecura.nl 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app