Voetbal

 150913 Pupil_Xander_JooreXander Joore

Onze eerste pupil van de week in het nieuwe seizoen tegen EVVC uit Vinkel is Xander Joore. Hij stelt zich graag aan ons voor: “Ik ben dus Xander en speel in de F1.

Toen Mari mij kwam vragen was ik zeer verrast en mijn zaterdag kon niet mooier zijn: drie punten met bekeren, een kinderfeestje gehad en dan dit er nog bij, een super dag dus.

Ik speel dus in de F1, rechtsachter. Ik kan een beetje met links, maar dat wordt steeds beter met onze goeie trainers. Ik zit op de Bolderik in groep 5 met twee lieve juffen (Ina en Barbara) en op een fijne school. Mijn favoriete club is PSV (wat Mari bijna niet kon schrijven) en ik vind Luuk de Jong de beste voetballer van Nederland. Voetbal is mijn grootste passie en ook golf ik graag met mijn vader, wat ik steeds beter ga spelen. Een bord friet lust ik ook graag, met een glaasje limonade erbij. En genieten doen wij met het hele gezin op de Friese meren met de zeilboot rondvaren: dat is echt gaaf! Ik wens onze Blauw-Witters heel veel succes en hopelijk zijn de drie punten voor ons.”
Groetjes Xander.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app