Voetbal

150911Eerste vrouwenteam_30Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Ook bij Voetbalvereniging Heeswijk. Naast de meisjesteams bij de jeugd en het dames seniorenteam is er nu ook een damesteam 30+ gestart.

Een mooie ontwikkeling volgens voorzitter Peer Verkuijlen. "Wij zijn er blij mee dat er meer en meer belangstelling is voor het vrouwenvoetbal. Heel mooi is ook dat er meteen twee sponsoren bij betrokken zijn". Dankzij de ondernemers Van der Pas Tegelwerken en MP Bestratingen is het team meteen van mooie tenues voorzien voor de komende competitie.

Het nieuwe damesteam bestaat uit speelsters die in het verleden al bij Heeswijk voetbalden maar ook zijn er speelsters die nu met voetbal beginnen. Naast de voetbalsport zijn de sociale aspecten niet minder belangrijk. Er wordt in competitieverband op vrijdagavond gespeeld. Bij de start van de eerste training werden de sponsoren en het team door de voorzitter van Heeswijk met waardering toegesproken. Het is mooi dat zo'n team kan starten met deze sponsoren. Volgens Verkuijlen heel erg belangrijk dat deze ondersteuning geboden kan worden.

"Het is niet alleen financieel maar ook de betrokkenheid die daarbij een rol speelt. Het verkrijgen van steun door deze ondernemers vanuit de gemeenschap van Heeswijk-Dinther is heel erg belangrijk voor de vereniging," aldus de voorzitter. De komende drie jaren zal dit team van Heeswijk de namen Van der Pas Tegelwerken van Maarten van der Pas en MP Bestratingen van Marcel van den Akker op de shirts dragen.

Foto: Hans Heesakkers.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app