Voetbal

26102015AvesteynAvesteyn wint niet, maar…Het vlaggenschip van Avesteyn in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi, een exclusiviteit! FC Uden was het te kloppen team. Onlangs ging Avesteyn hard onderuit bij FC Uden omdat de Udense ploeg Avesteyn overklaste.

Dit was misschien ook wel de verwachting van vandaag, Avesteyn miste een aantal basisspelers en FC Uden zou dus, aan hun status verplicht, van Avesteyn moeten winnen. Het beeld van de wedstrijd was wat ambivalent. Was het FC Uden dat zich in een zomeravond-wedstrijd waande of was het Avesteyn dat zich als team vastbeet in deze wedstrijd en een goede teamprestatie ten toon spreidde? De waarheid zal in het midden liggen. Dat vanuit Avesteyn perspectief gesteld kan worden dat een meer dan acceptabele prestatie werd getoond, is ook een feit.

Avesteyn creëerde een aantal kansen waardoor winst zomaar mogelijk was geweest. Door een ongelukkig moment in de Avesteyn-defensie kon FC Uden de 0-1 aantekenen wat tevens de einduitslag was. Hierbij dient opgemerkt te worden dat een aantal spelers dat bij Avesteyn de kans kreeg om zich een keer in het eerste team te presenteren, deze kans met beide handen aanpakte. Gesteld dient te worden dat Avesteyn niet weggespeeld is, kansen kreeg om te scoren en zich zelf een dienst bewezen heeft in hun verdere ontwikkeling.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app