20145-11-15 Avesteyn-_Vianen_Vooruit"Avesteyn pakt weer niet het volle pond!
Het eerste team van Avesteyn trad vandaag aan tegen Vianen Vooruit, dat tevens als Avesteyn in de onderste regionen van de competitie vertoeft. Avesteyn begon, net zoals andere wedstrijden, vol enthousiasme en had dan ook de overhand.

Dit resulteerde al in de vijfde minuut in een voorsprong. De goed doorgekomen Rens van Vugt kon meerdere spelers aanspelen die de bal konden binnentikken. Uiteindelijk viel de keuze op Stan de Laat die dit onberispelijk deed. De 1-0 was een feit. Dat dit reden was voor menig Avesteyn-supporter om Avesteyn weer eens door te laten drukken was eerder een wens da realiteit. Avesteyn liet zich terugdringen en gaf de tegenstander, hoe bijzonder dan ook, de kans om terug te komen in de wedstrijd. Dit gebeurde dan ook en Vianen Vooruit scoorde net voor rust de 1-1 binnen na, inmiddels berucht misverstand in de Avesteyn-defensie. Na de rust bleek Avesteyn niet in staat om het inmiddels verworven overwicht in doelpunten om te zetten. Paal en lat hielden een Dintherse treffer tegen. Uiteindelijk was Avesteyn op zoek naar drie punten die het, aan het einde van de rit, niet kreeg. Na de deceptie tegen Hapse Boys, moest vandaag weer een gelijkspel geaccepteerd worden. Zuur maar waar. Dat er de komende wedstrijden weer kansen zijn is een feit maar het geluk zal een keer de Dintherse kant op moeten kantelen om echt serieus mee te doen in deze klasse"