Voetbal

tom-vermeulen-krijgt-eretitel-pluim-van-de-club-2015 6081dd316c8494c3aa9d51661bb7f3beDe Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2015 toegekend aan Tom Vermeulen (45). Het is de jaarlijkse eretitel van de vereniging voor personen die zich bijzonder verdienstelijk maken.

Vanwege zijn grote inzet en verdienste voor de club is tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst de oorkonde aan Tom uitgereikt.

Tom kreeg de Pluim zondagmiddag uitgereikt door voorzitter Peer Verkuijlen. Die gaf aan dat deze waardering meer dan verdiend is. Tom is al vanaf 1978 lid van de vereniging. Na zijn actieve voetbalperiode in de hoogste elftallen is hij vooral actief geworden op bestuurlijk gebied. Veel zaken worden door Tom uitstekend geregeld zoals onlangs de nieuwe wasstraat voor het wassen van de tenues.
Al meer dan 15 jaar is hij lid van het hoofdbestuur en ondermeer belast met sponsorzaken. 'Het is vooral zijn verdienste dat alle teams voorzien zijn van een of meer sponsoren en in mooie tenues kunnen spelen' aldus de voorzitter. Tom werd totaal verrast met dit dankbetoon en was er heel erg dankbaar voor.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app