Voetbal

Avesteyn E4_kampioen_2016Zaterdag 30 april 2016 was een heugelijke dag voor de jeugd van Avesteyn. Maar liefst drie teams werden kampioen. Het eerste team was de E4 die de voorjaarscompetitie in hun klasse als beste afsloten. Dit team heeft zich na de winterstop prima ontwikkeld en mocht meer dan trots zijn op hun prachtige prestatie. De kampioenswedstrijd was prima, er werd met 9-0 gewonnen waardoor zij alleen kampioen werden.

  

Avesteyn F1_kampioen_2016

Het F1 team was de tweede kampioen van het seizoen. Zij speelden 2-2 in de kampioenswedstrijd waardoor zij samen met vv Heeswijk’s F1 bovenaan eindigden. Een prima prestatie van deze jonge talenten.

 

 

 

 

Avesteyn B2_kampioen_2016Tenslotte werd de B2 de derde kampioen. Het gebeurd niet vaak dat een tweede team (B2) kampioen wordt maar nu was dit wel het geval. Na met 1-0 achtergestaan te hebben werd met 1-4 gewonnen. Dat dit een hecht team was bleek tijdens de huldiging. Trainer Marcel Krol vatte het seizoen samen waarbij het team roemde om hun werklust, teamspirit en goed voetbal. Alle kampioenen kregen de bijbehorende Avesteyn kampioensoorkonde uitgereikt en daarna was er tijd voor een gezellig samenzijn. Avesteyn is trots op zijn kampioenen en feliciteert hen met deze knappe prestatie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app