Voetbal

Zaalvoetbal HDL_logo_Het zaalvoetbalseizoen 2015-2016 in Heeswijk, Dinther en Loosbroek is afgelopen weekend feestelijk afgesloten in sporthal en sportcafé De Zaert met spannende promotie- /degradatiewedstrijden, de bekerfinale en de prijsuitreiking!

Na een sportief verlopen seizoen was het op 3 juni aan de teams om de laatste prijzen van deze jaargang te verdelen. In de eerste wedstrijd van de avond werd het kampioensschap in de B-poule veroverd door team Arttekst uit Loosbroek. Daarna volgde een bloedstollend spannende bekerfinale tussen de teams Rein vd Heijden en De Klippels. De mannen van Rein vd Heijden hielden lang stand tegen het hoger geklasseerde De Klippels, maar vlak voor tijd moest Vd Heijden toch de 2-1 toestaan waardoor het jonge team uit Dinther hun eerste prijs in de wacht sleepte.

Vervolgens won ZV Jong en Oud de wedstrijd voor een plek in de B-poule van Heerkens Interieurs na strafschoppen en versloegen de Toren VIP’s het team van Catering Verheijden/Shang Hai waarmee zij promotie naar de A-poule afdwongen.

In een goed gevuld sportcafé De Zaert mocht voorzitter Camiel van Doorn vervolgens namens het bestuur de dankwoordjes uitspreken en de bekers uitreiken. Een speciaal woord van dank was er voor Jos de Vries die eind april al een Koninklijke onderscheiding had mogen ontvangen voor zijn vele vrijwilligerswerk, waaronder dat voor Vereniging Zaalvoetbal HDL!

Daarna mochten achtereenvolgens ZV Jong en Oud (sportiviteitsprijs), HS Manders (kampioen C-poule), Arttekst (kampioen B-poule), E&E Betonbouw (kampioen A-poule) en De Klippels (bekerwinnaar) hun trofee en de bijbehorende consumpties in ontvangst komen nemen. Met al deze gelukkige prijswinnaars bleef het vanzelfsprekend nog lang gezellig!

Het bestuur van Vereniging Zaalvoetbal HDL bedankt de beheerders van sporthal en sportcafé De Zaert, alle teams, scheidsrechters en sponsors en hoopt iedereen weer terug te zien in seizoen 2016-2017!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app