Voetbal

Avesteyn JO9 SponsorEen aantal teams van RKSV Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. De sponsoren presenteerden zich afgelopen weekend met de teams.
 
Intersport Uden/Veghel presenteerde zich met de teams JO9-2/3/4/5. Intersport Uden/Veghel is een bedrijf dat sporters helpt met de invulling van hun ultieme sportbeleving. Zij hebben een groot assortiment topmerken waarbij kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel staan.

Hedi Meubelen is sponsor van het 2e elftal. Bij Hedi Meubelen vindt u meubelen met een verhaal, geboren uit de traditie en cultuur van het land van herkomst. Ieder meubel is uniek en wordt op duurzame wijze met de hand gemaakt door vakmensen in Colombia. 
 
Heerkens Techniek, sponsor van tet 35+ 2e elftal, is gespecialiseerd in op maat levering en snelle service voor airless verfspuiten, luchtbevochtiging, compressoren en adembescherming. 

Restaria Ritchie, sponsor van JO13-3, is al sinds 1994 het smakelijke adres voor alle eetmomenten van de dag. Ze hebben onder andere een vertrouwd assortiment frites en snacks, daarnaast beschikken ze over een sfeervolle lunchroom.

Bij deze gelegenheid werden de sponsoren Willy van Erp van Intersport Uden/Veghel, Rein en Henny Heerkens van Heerkens Techniek, Evert en Sjanet Heerkens van Hedi Meubelen en Richard Opheij en Bouke Lucius van Restaria Ritchie vanuit de vereniging toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de vereniging dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan.
 
Tekst: Willem Heerkens
Foto's: Ronald van Hastenberg
 
 
 
Avesteyn 2 Sponsor
 
 
 
 
 
Avesteyn 352 SponsorAvesteyn JO13 3G Sponsor
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app