Voetbal

sponsorcontract v.Tilburg vvHeeswijkVoetbalvereniging Heeswijk heeft voor de komende 3 jaren een sponsorcontract met Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode. Daarmee is dit wijd en zijd bekende familiebedrijf als kledingsponsor verbonden aan de club. “We hebben in goed overleg een mooi contract kunnen opstellen. Daar zijn we als vereniging heel blij mee.

Een mooie bijkomstigheid is dat hiermee de sponsoring binnen de gemeente blijft,” aldus voorzitter Peer Verkuijlen.

Met dit sponsorcontract heeft Voetbalvereniging Heeswijk weer een stuk zekerheid gecontinueerd. Er is zeven jaar goed gewerkt met Sport2000 maar weer een keer een andere kledingsponsor is niet apart. Ook kledingsponsor Van Tilburg Mode & Sport is blij dat zij op deze manier het verenigingsleven kunnen ondersteunen. Het is volgens Erik de Groot, mede verantwoordelijk voor Van Tilburg Sport, hele fraaie sportkleding. “De vereniging hecht er aan dat de presentatie van de club netjes en goed is verzorgd. Het moet niet luxe en overdreven zijn maar gewoon goed. De kleding die nu gedragen wordt is van een topmerk en voldoet daar volledig aan”, zegt Erik de Groot.

Afgelopen week werd het contract getekend door Peter van Tilburg, algemeen directeur en voorzitter Peer Verkuijlen. Door beiden werd nog eens bevestigd dat het heel erg belangrijk is dat deze ondersteuning geboden kan worden. Het is niet alleen financieel, maar ook de betrokkenheid wat daarbij een grote rol speelt. En ook de leden die bij Van Tilburg komen hebben er voordeel van.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app