Voetbal

Arno vd PasDe Pluim van de Club van Voetbalvereniging Heeswijk is voor het jaar 2017 toegekend aan Arno van der Pas (58). De jaarlijkse eretitel van de vereniging werd aan Arno toegekend vanwege zijn jarenlange inzet waarmee hij zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de club.
Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst is de oorkonde aan Arno uitgereikt.
De Pluim werd zondagmiddag uitgereikt door voorzitter Peer Verkuijlen. Arno is zeer ernstig ziek maar was met alle kracht die hij nog in zich had toch aanwezig bij de huldiging die hem zeer overrompelde. Met een smoes was hij door zijn familie overgehaald om mee te gaan naar de jaarlijkse bijeenkomst. Arno is bijna 50 jaar lid van voetbalvereniging Heeswijk en was een flink aantal jaren keeper bij zowel veel jeugdteams als senioren. Ook was hij toen al jeugdleider.
 
Na een gecompliceerde beenbreuk moest hij stoppen met voetballen. Sinds die tijd is hij altijd actief gebleven als jeugdleider en als scheidsrechter. Aanvankelijk bij de jeugd en nog velen jaren, tot afgelopen seizoen, ook nog bij het damesvoetbal.
 
Arno is daarnaast de huisschilder van de club en is veelvuldig met collega’s aan het werk bij het jaarlijks onderhoud en de nodige verbouwingen en nieuwbouw. In aanwezigheid van zijn moeder en veel familieleden was het eerbetoon vanwege zijn gezondheid een zeer emotioneel, maar ook dankbaar gebeuren. De voorzitter benadrukte dat geen ander het meer heeft verdiend.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app