AvesteynMaliskamp- Avesteyn: 1 - 2
Op een koude 4 februari mocht Avesteyn het opnemen tegen Maliskamp. Op een slecht bespeelbaar veld was het dan ook behelpen zo nu en dan. Dit kwam het voetbal niet ten goede.
De eerste helft was erg rommelig van beide kanten.

Er gebeurde dus ook niet zo veel, totdat Dries Heerkens in de 34e minuut zorgde voor wat spektakel middels een wonderschoon doelpunt.
Met een 0-1 stand gingen de teams de kleedkamers in.
Na rust was het al snel raak. Maliskamp zorgde voor een snelle aansluitingstreffer. Hierna was het over en weer gevaarlijk en werd het allemaal wat feller. Dit resulteerde dus ook in de nodige gele prenten. Teun van den Boom mocht na 3 maanden in Nieuw-Zeeland de laatste 20 minuten meedoen. Dit zorgde dus ook in een wat andere formatie wat bij Maliskamp voor wat verwarring zorgde. In de 81e minuut was het dan ook Stan de Laat die op aangeven van Dries Heerkens de 1-2 op het scorebord zette. Hierna was het nog een kwartier volhouden en veranderde de tactiek naar ‘Kick & Rush’. In de blessuretijd kreeg de keeper van Maliskamp zijn 2e gele kaart wat zorgde voor een overtalsituatie in het voordeel van Avesteyn. Hierdoor kon het relatief eenvoudig uitgespeeld worden. Eindstand: 1-2.