Voetbal

AvesteynVandaag de thuiswedstrijd tegen het team uit Lith waar eerder dit seizoen gelijk werd gespeeld. Avesteyn begon de wedstrijd erg slap. En aangezien NLC niet gekomen was om mee te voetballen zorgde dit voor een hele matige eerste helft. Avesteyn kon niet echt gevaarlijk worden en NLC kwam niet verder dan wat dode spelmomenten.

Na rust begon Avesteyn feller en na wat omzettingen begon het wat beter te lopen. Dit resulteerde in een aantal mogelijkheden die echter door slecht uitspelen geen goals op leverden. NLC kwam er nauwelijks nog aan te pas, behalve bij hun corners en vrije trappen. Het was ook NLC dat de score opende door een vrije trap die bij de tweede paal binnen gelopen werd. Hierbij ging de verdediging van Avesteyn niet vrijuit. Avesteyn zette aan en kreeg via Teun vd Boom en Joost Gooijaerts uitgelezen mogelijkheden om de score om te buigen. Hugo vd Sanden bracht nog A-speler Joeri Dielissen die vandaag zijn debuut mocht maken. Avesteyn bleef het proberen maar de gelijkmaker zou niet meer vallen. Hierdoor verliest Avesteyn belangrijke punten voor de strijd om plek 4.
Aankomende donderdag mag Avesteyn zich proberen te revancheren als SCMH uit Mariaheide op bezoek komt. Wedstrijd begint om 18:30.