Dylan DaviesEen wedstrijd met weinig kansen, waar Heeswijk een licht overwicht had, door het veelvuldig winnen van de tweede bal. In de 1e helft eigenlijk maar 1 aardige kans voor Dylan Davies, die zijn schot met links gepakt zag worden in de korte hoek.
De wedstrijd was van minuut 1 tot minuut 95 vrij fel van twee kanten, ook doordat de scheidsrechter veel aparte keuzes maakte aan twee kanten. Daardoor ook vaak frustratie en dat uitte zich in scherpe en soms harde duels, gemeen werd het echter niet.

De tweede helft een veel scherper Heeswijk en na zo’n 10 minuten kwam dan ook de terechte 0-1. Sten vd Berg gaf de bal diep op Coen van Beljouw, die op zijn beurt prachtig binnenschoot in het dak van de goal, maar 2 meter van de achterlijn.
Vianen merkte dat er vandaag voetballend niks te halen was, waardoor ze al snel de lange bal gingen spelen. Elke bal werd de 16m van Heeswijk in geknald, maar de verdediging gaf geen krimp.

Heeswijk kreeg, wederom via Coen van Beljouw, nog een kans op de 0-2. Vanuit vrijwel dezelfde hoek schoot hij helaas nu op de keeper.
Na 95 minuten voetbal werd wederom een voorzet vanaf de zijkant de 16m van Heeswijk in geslingerd. Een heel licht vergrijp van Gerke vd Akker was voor de scheidsrechter voldoende aanleiding om de bal op de stip te leggen.
De aanvoerder van Vianen schoot feilloos binnen en vrij direct hierna werd er afgefloten. Zuur puntverlies voor Heeswijk, maar genoeg aanknopingspunten om op voort te borduren.