Voetbal

vvHeeswijkOok dit jaar organiseert voetvalvereniging Heeswijk het, in de regio befaamde, 7 x 7 toernooi. Al jaren is dit voetbaltoernooi een begrip onder de voetballiefhebber in Heeswijk en ver daarbuiten. Voetbal en feest gaan op 22 juni weer hand in hand. De inschrijving gaat hard maar er zijn nog wat plaatsen vrij.
Zowel mannen- als vrouwenteams kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Vanuit de hele regio, en zelfs van ver daarbuiten, komen de 22ste, voetballers van alle niveaus samen om tegen elkaar te strijden om de eer en om enkele prachtige bokalen. De dag wordt afgesloten op de klanken van DJ Hitmaestro.
 
Lijkt het jou wat? Schrijf je dan vandaag nog in! Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Voor meer informatie; check de Facebookpagina van 7 x 7 toernooi VV Heeswijk of stel je vraag via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app