AvesteynAvesteyn mocht vandaag aantreden tegen Boskant, de nummer 5 van de competitie. Op voorhand wisten geen makkelijke wedstrijd, maar dat de drie punten in Dinther moesten blijven was wel duidelijk.

De eerste helft was een strijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Toch viel de 1-0 voor Avesteyn. Dankzij een goede assist van Anco van Zutphen op Dries Heerkens kwam Avesteyn op voorsprong. Verder was het spelbeeld van Avesteyn rommelig en kregen de bezoekers veel ruimte op het middenveld. Na een goede actie van Joost van Vught en een voorzet op maat bij de tweede paal kopte Rick Vissers de 2-0 binnen. Dit was dan ook de ruststand.

Doordat de bezoekers moesten, wist Avesteyn dat het scherp de tweede helft uit de startblokken moest komen. Wederom was het Anco van Zutphen die, binnen de eerste minuut van de tweede helft, een pass op Stan Bosch gaf. Die vervolgens goed weg draaide en beheerst binnen schoot, 3-0. Door deze goal was het voor Boskant gedaan en kon de ploeg uit Dinther de wedstrijd eenvoudig uit voetballen. Dries Heerkens zorgde nog voor de 4-0 op het scorebord. Avesteyn had de tweede helft vele mogelijkheden om de score nog verder uit te breiden maar liet deze meermaals liggen.

Volgende week komt WEC op bezoek. Ook hier zal het vizier weer op scherp moeten staan.