AvesteynAvesteyn mocht op deze tropische zondag beginnen aan de nacompetitie voor een plek in de derde klasse. Wilhelmina was de tegenstander.
 In de eerste helft was Avesteyn erg slordig en kwam het niet aan voetballen toe. Wilhelmina wist het goed vast te zetten.
De beste kansen waren voor Wilhelmina voor rust, maar Avesteyn hield goed stand.
Net voor rust was het Joost Goijaarts die door middel van een prima actie de 1-0 op het scorebord zette. Dit was dan ook de ruststand.

Na rust begon Avesteyn sterk met een paar goede kansen. Na 10 minuten werd het spelbeeld omgedraaid, Avesteyn ging doen wat het doen moest namelijk de 1-0 vasthouden. Wilhelmina ging aanvallender spelen en Avesteyn dus ook automatisch verdedigender. De defensie stond ijzersterk in het tweede bedrijf en hield dan ook de 0. Het was Avesteyn die nog een paar niet te missen kansen kreeg om de wedstrijd te beslissen en daardoor bleef het billen knijpen. Maar na het laatste fluitsignaal was er dan ook de nodige opluchting en blijdschap.

Volgende week mag het Dintherse vaandelteam naar Vlijmen om te strijden voor een plek in de finale. Vlijmense Boys is daar de volgende horde.