Voetbal

Gerard Kuijpers1Ten gevolge van een hartstilstand tijdens zijn favoriete spel is Gerard vandaag ( 1 sept.) overleden.

Vol energie en enthousiasme is Gerard vanochtend met zijn team vertrokken richting Veghel om daar, zoals helaas nu is gebleken, zijn  laatste wedstrijd te spelen.

Tijdens het voetballen is hij getroffen door een hartaanval en ondanks adequaat handelen van de aanwezige vrijwilligers van Blauw-Geel en het ambulancepersoneel is Gerard helaas komen te overlijden.

Gerard was vele jaren actief bij Avesteyn als jeugdleider/-trainer, coördinator, voetballer en de laatste jaren de kartrekker van de Technische Commissie en verantwoordelijk voor het voetbalbeleid binnen Avesteyn. Als voetballer speelde hij nog met veel inzet en fanatisme bij ons 35+ team.

Afgelopen jaar is Gerard nog verkozen tot "Kei van Avesteyn", een titel die hij zonder meer verdiende en waar hijzelf enorm trots op was.

Wij wensen Tineke, familie, vrienden, kennissen en iedereen die Gerard een warm hart toedraagt heel veel sterke in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden Avesteyn.

In verband met het overlijden van Gerard Kuijpers heeft het bestuur besloten een condoleanceregister te openen in de kantine van Avesteyn. Zie:

https://www.avesteyn.nl/1/201/condoleanceregister-gerard-kuijpers/ 

De kantine zal geopend zijn op maandag- en dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur.
We willen iedereen op deze wijze in de gelegenheid stellen om schriftelijk de condoleance aan de familie over te brengen.

Bron: www.avesteyn.nl/1/201/condoleanceregister-gerard-kuijpers/ 

Reacties   
0 #1 Louis 02-09-2019 20:47
Ik vind het (nog steeds) VERSCHRIKKELIJK!!
Citeer
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app