AvesteynLang hebben we moeten wachten maar de vandaag werd er toch écht weer afgetrapt voor de eerste competitiewedstrijd. Een voor Avesteyn onbekende tegenstander kwam vandaag naar Dinther: DOSL. Een sponsormiddag, mooi weer en een mooi bezoekersaantal betekende een mooie voetbalmiddag.

Avesteyn ging direct scherp van start, dit resulteerde al snel in een doelpunt van Lars van Lee in de eerste minuut. Na een goed eerste kwartier zakte Avesteyn voetballend wat terug en kwam DOSL weer meer terug in de wedstrijd. De kansen en de aanvallen waren voor Avesteyn. Een slordig moment van de Dinthernaren zorgde ervoor dat DOSL kon counteren. En met succes. Met een 1-1 stand werden de kleedkamers opgezocht.

Avesteyn wist wat het te doen stond en kon aan de bak na de thee. Wederom ging Avesteyn prima uit de startblokken. Het mocht aftrappen en leidde direct een aanval in. Vervolgens was het spelbeeld al snel hetzelfde als in de eerste helft. Na een goede voorzet van Teun van de Boom wist Stan de Laat de 2-1 te maken. DOSL wist dat het anders moest en probeerde iets te forceren. Ze lieten Avesteyn minder aan voetballen toe komen en zette het achterin één op één. Het voetballen veranderde al snel in lange ballen en Avesteyn diende dit tegen te houden. Na een zwaarbevochten laatste kwartier was Avesteyn degene die de 3 punten terecht in Dinther hielde en stuurde DOSL naar huis met lege handen.