AvesteynOp een matig bespeelbaar veld trad Avesteyn vandaag aan uit bij Mariahout. De eerste officiële wedstrijd na de Corona-onderbreking. Vanaf het begin was het duidelijk dat Avesteyn het spel mocht maken en Mariahout gokte op gevaarlijke uitbraken. Avesteyn speelde niet zijn beste wedstrijd en creëerde te weinig echte grote kansen.

Wel werd een vrije trap rakelings naast geschoten en werd bij een voorzet de paal van de Mariahoutse goalie geraakt.

Mariahout had in de eerste helft een echt gevaarlijke uitbraak, die Glenn Buermans onschadelijk kon maken. De tweede helft een zelfde spelbeeld. Koploper Avesteyn ging op jacht naar de drie punten terwijl Mariahout het punt in eigen huis probeerde te houden. Avesteyn kreeg het niet voor elkaar om de verlossende openingstreffer te maken en Mariahout kreeg nog wat kansen op de overwinning. Eindstand 0-0

Volgende week mag Avesteyn uit naar VOW en zal het beter voor de dag moeten komen om daar wel de volle buit te kunnen pakken.