woenselseboysNa een zware donderdagavond-wedstrijd tegen VOW stond er op de zondagmiddag alweer een wedstrijd in Eindhoven op het programma.  Avesteyn begon aardig en kwam na een aantal kleine kansjes verdiend op voorsprong, Dries Heerkens schoof de bal beheerst langs de uitkomende keeper, 0-1.

Na de goal leek Avesteyn op weg naar de 0-2, maar plots verslapte de wedstrijd en werd  Woenselse Boys sterker

Na een hard afstandschot  was de rebound dan toch raak, 1-1 en op dat moment ook niet onverdiend. Dit was tevens de ruststand.

Na een donderspeech in de rust was het duidelijk dat er in de tweede helft een schepje bovenop moest, en dat gebeurde ook. Avesteyn kwam weer op dreef en kreeg de nodige mogelijkheden op een doelpunt; het was uiteindelijk wachten op Joost van Vugt die een mooie aanval van Avesteyn afrondde voor de 1-2.  Waar Avesteyn in de eerste helft nog verslapte, ging het in de tweede helft goed door. Er volgden nog een aantal zeer goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar met het nodige kunst en vliegwerk (en een gemiste penalty) bleef de wedstrijd spannend.  Avesteyn gaf echter zeer weinig weg, waarmee de 3 punten weer met minimaal verschil in doelpunten naar Dinther mee terug gingen.