AvesteynHet begin was voor de mannen uit Dinther. Dit resulteerde na 3 minuten in de eerste kans voor Dielissen. EMK hanteerde met name lange ballen in de eerste fase van de wedstrijd; na onoplettendheid aan Avesteyn zijde stond de spits van EMK oog in oog met de keeper maar verzuimde te scoren. Na goed druk zetten werd een schot van Goijaarts verwerkt tot corner.

Uit deze corner is het Vissers die zeer vrij kan inkoppen wat resulteert in de 1-0 in de 9de minuut. In de 20ste minuut resulteert het overwicht in de 2-0. Na een goede aanval is het De Laat die scoort.  Avesteyn blijft doordrukken, maar tot echte kansen leidt het niet. In de 27ste minuut is het Dielissen die de bal al glijdend binnen werkt na een goede actie van Goijaarts op de achterlijn. Daarna is het dezelfde Goijaarts die zeer rustig de bal in de rechter onderhoek schuift. Avesteyn blijft door gaan en dit resulteert in de 5-0 door Dielissen na een goede voorzet van Van Vugt.

In de tweede helft ging Avesteyn verder waar het gebleven was, in de 53ste minuut was het De Laat die een voorzet van Van Vugt binnen werkte met een bekeken kopbal, 6-0. In de 55ste minuut was het tijd voor het debuut van A-junior Pim van den Boom.

In de 65ste minuut leek Van den Boom zijn debuut te belonen met een goal maar deze werd helaas afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71ste minuut beloonde Van den Boom zichzelf toch met een goal. Hij zette de aanval zelf op vanaf de eigen helft en verzilverde secondes later de voorzet van Van Vugt, 7-0.

Hierna vergat Avesteyn zichzelf te belonen waardoor de stand bij 7-0 bleef. Volgende week uit naar Boskant wat zeker weer een zware pot zal worden.