Voetbal

boskant avesteynVoor Avesteyn stond vandaag de belangrijke pot tegen nummer 2 Boskant op het spel. In de 8ste minuut was de eerste kans voor Avesteyn een feit.
Via een corner was Boskant in de 16de minuut met een kopbal gevaarlijk, maar gelukkig werd deze voorlangs gekopt. De corners van Boskant bleven gevaarlijk wat in de 30ste minuut weer zorgde voor een gevaarlijke kopbal, waarbij de speler van Boskant net een teenlengte te kort kwam om de bal binnen te schieten.

Er werd veel gestreden op het middenveld en door het slechte veld in Boskant werden er veel lange ballen gehanteerd door beide ploegen.

In de 45ste minuut was het Stan de Laat die via een knap schot nog de paal wist te raken, maar we gingen de rust in met de brilstand.

Avesteyn kwam goed uit de rust wat resulteerde in meer aanvallende intenties en controle. In de 49ste minuut was het een goed aangesneden vrije trap van Rens van Vugt die uitstekend werd binnengekopt door Dries Heerkens.
In de 59ste minuut mocht A-junior Pim van de Boom wederom minuten gaan maken in de belangrijke pot.
Enkele minuten later was het Avesteyn dat op de counter nogmaals wist te scoren, ditmaal was het Dries Heerkens die de bal goed verlegde en Rens van Vugt wist deze kans te benutten.
In de 77ste minuut gooide Avesteyn de wedstrijd in het slot, Dries Heerkens werd weggestoken door Arne Dielissen en werd neergehaald in de 16 van de tegenstander. De speler van Boskant kreeg zijn 2de gele kaart en de bal ging op de stip, de penalty werd benut door Rick Vissers.
Hard gestreden door de mannen en 3 hele belangrijke punten voor Avesteyn. Op naar volgende week, dan komt Tivoli op bezoek in Dinther.

Plaats reactie