Voetbal

AvesteynVandaag stond de lastige uitwedstrijd bij Eli in Lieshout op het programma. De wedstrijd in Dinther eindigde in 2021 in 3-3.Eli startte scherp en hun aanvoerder had de 1-0 al binnen 30 seconden op zijn schoen. Maar hij faalde oog in oog met Glenn Buermans.

De eerste echte kans voor Avesteyn kwam in de 12de minuut, het was Bram Voets die bij toeval de bal voor zijn voeten kreeg maar helaas de bal over schoot. In de 27ste minuut was Avesteyn weer gevaarlijk, het was een schot van Martijn Swartjes welke Dries Heerkens nog van richting veranderde maar de inzet ging in het zijnet.
In de 34ste minuut beloonde Avesteyn zichzelf met de 0-1, het was Dries Heerkens die koppend scoorde uit een voorzet van Joost van Vugt. In de 42ste minuut was er weer een grote kans voor Avesteyn, Rens van Vugt zijn voorzet werd helaas niet verwerkt tot doelpunt door Joost van Vugt.

De tweede helft ging Avesteyn verder waar ze de eerste helft waren geëindigd. Het was Rens van Vugt die in de 57ste minuut met zijn voorzet Joost van Vugt in stelling bracht en hij verzilverde deze kans, 0-2.
In de 70ste minuut was daar dan ook het eerste echte wapenfeit van Eli van de tweede helft maar Glenn Buermans was nog scherp en hield het schot van Eli tegen. In de 78ste minuut kreeg Dries Heerkens een dot van een kans maar de keeper pareerde zijn schot. In de 87ste werd Eli nog gevaarlijk met een vrije trap net buiten de 16 maar ook hier was Glenn Buermans scherp en hield zijn doel schoon.

Volgende week thuis tegen Pusphaira uit Eindhoven.