AvesteynOp deze zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen DOSL op het programma voor Avesteyn. Al meteen werd duidelijk dat de thuisploeg één punt genoeg vond. De thuisploeg zakte ver in en het was aan Avesteyn om daar doorheen te voetballen. Dat lukte een paar keer in de eerste helft.

Zo schoot Dries Heerkens de bal van afstand over de keeper, maar de bal eindigde op de lat. Ook Joost van Vught probeerde het van afstand, maar zijn poging werd goed gekeerd door de keeper. Verder waren er in de eerste helft veel corners en voorzetten, maar deze leverden weinig grote kansen op. In de tweede helft waren er minder kansen voor Avesteyn. In een van de weinige keren dat de thuisploeg naar voren ging versierde DOSL een penalty. De speler ging erg vlug naar de grond en de scheidsrechter legde de bal op de stip. De penalty werd vervolgens ook benut, 1-0. Hierna ging Avesteyn weer opzoek naar een goal. Dit leverde wat gevaarlijke momenten op voor de goal, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. 1-0 Was dan ook de uitslag.