Avesteyn 2 10De eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor Avesteyn, na de zege in de eerste wedstrijd was WEC de volgende tegenstander. In de eerste fase was er een licht overwicht voor Avesteyn, met links en rechts een speldenprikje, maar echt grote kansen bleven uit. Halverwege de eerste helft kantelde de wedstrijd na een paar mogelijkheden voor WEC, waarbij een enorme kans werd gemist.

De wedstrijd leek hierna met een 0-0 stand de rust in te gaan, maar nadat een voorzet van Pim vd Boom vlak voor rust van richting werd veranderd, viel deze over de keeper het doel in, ruststand 1-0.

In de tweede helft was het wederom een wedstrijd die het meer van de strijd moest hebben dan van het goede voetbal, waardoor er weinig grote kansen werden gecreëerd. De 2-0 hing toch in de lucht. Na een aantal mogelijkheden was het uit een klutssituatie Stan de Laat die samen met Dries Heerkens op de keeper af ging; de kans werd echter gemist door het opstuiteren van de bal, dankzij het enorm slechte veld in Dinther. Kort hierna kreeg Avesteyn het deksel op de neus, WEC bleef aandringen en uit een voorzet werd de 1-1 binnen gekopt. Het spel bleef hierna op en neer gaan, maar grote kansen bleven uit. Hiermee eindigde de wedstrijd ook in een gelijkspel, wat al met al een verdiende uitslag was.